De korpus

korpusDe korpus

De korpus van de Misura keuken vormt de solide basis voor uw droomkeuken.
Door gebruik te maken van zeer hoogwaardig plaatmateriaal, in 20 kleuren van trendy tot tijdloos, is de korpus van de Misura keuken niet alleen constructief zeer sterk, maar is deze ook bijzonder fraai. De achterwanden van de kasten worden uitgevoerd in 10mm dik plaatmateriaal welke zorg draagt voor extra stabiliteit van de kast. Door de constructie van de korpus van de Misura keuken is deze geschikt voor het dragen van elk type werkblad zoals natuursteen, beton en keramiek.
Uiteraard zijn al onze korpussen aan zowel de binnen als de buitenzijde uitgevoerd in de door u gekozen kleur.
Alle spoelkasten zijn voorzien van een bodem welke is uitgevoerd met een HPL toplaag. Deze toplaag is zeer stoot- en krasvast en is bovendien vele malen beter bestand tegen vocht.

De collectie korpuskleuren is geheel volgens de laatste interieur trends samengesteld en vormen een bijzondere geheel met het zeer uitgebreide frontenprogramma van Misura. De standaard hoogte van de korpus bedraagt 780mm. De uiteindelijke werkhoogte is afhankelijk van de door u gekozen plinthoogte en dikte van het werkblad.

Aangezien de keuken steeds verder wordt geïntegreerd in het interieur beschikt het Misura programma ook over elementen. Dit zijn korpussen die varieren van 130mm hoog tot 520mm hoog.
Door de diverse elementen met elkaar te verbinden kan er op deze manier redelijk eenvoudig een meubel worden samengesteld. Bijvoorbeeld een tv meubel of een hangend dressoir in een identieke uitstraling aan uw keuken behoort hiermee tot de mogelijkheden.

Overtuig uzelf van de kwaliteit van de Misura korpus en bezoek een van onze keukendealers.