Garantie

garantieGarantie

Ondanks de zeer strenge eindcontrole op onze producten, kan het helaas toch voorkomen dat er een productie- of materiaalfout optreed. Voor dit soort uitzonderlijke gevallen is het goed om te weten dat wij een garantie verlenen van 10 jaar op de Misura keukenlijn.

De garantie behelst alle productie- en / of materiaalfouten die binnen 10 jaar na leverdatum worden geconstateerd aan de keukenkasten. Misura zal in dit soort gevallen er voor zorgdragen dat de beschadigde of defecte onderdelen ter vervanging worden aangeboden. Van de garantie uitgesloten zijn apparatuur, werkbladen, verlichting en alle overige losse accessoires.

Daarom Misura

Misura keukens kennen geen standaard maten. De door u gewenste maat is onze standaard. Geen ruimte innemende passtukken maar kasten van muur tot muur, zonder concessies te doen in uw symetrisch ontworpen opstelling.
De korpus- en frontkleuren zijn perfect op elkaar afgestemd. Zo kunt u altijd een mooie combinatie maken die perfect passend is binnen het interieur. In frontmateriaal kunt u kiezen uit vele modellen, materialen en afwerkingen.
Met de 18 mm Misura korpus heeft u een solide kast in handen. De kast is zowel aan de binnen- als buitenzijde in kleur afgewerkt. Tevens is de korpus afgewerkt met een geschroefde achterwand van 10mm.
Wij zijn overtuigd van de kwaliteit. Daarom geven wij 10 jaar volledige garantie op de Misura keukenkasten.
Google+