Keukencollectie

Keukencollectie

Onze Misura keukencollectie blinken uit in flexibiliteit, design en kwaliteit.
Bij het ontwerp worden geen concessies gedaan wat betreft de maatvoering. Dit houd in dat wij bij het ontwerp ook oog houden voor symmetrie. Elk ontwerp is volledig in samenspraak met de klant.
Deze heeft een enorme keukencollectie tot zijn beschikking als het gaat om materialen, kleuren, decors en modellen. Bijvoorbeeld in kastwerk kan een keuze gemaakt worden uit circa 150 uni en houtdecors. Als frontafwerking kunt u kiezen voor het hoogwaardige poederlak en een fraaie houten keuken.
keukencollectie
De keukencollectie is voorzien van de hoogst mogelijke kwaliteit hang en sluitwerk, uiteraard alles met demping. In het ontwerp wordt er buiten het esthetische deel ook zeer veel aandacht besteed aan de functionaliteit van de keuken. Zo wordt er gelet op een goede indeling in 3 verschillende zones te weten; bereiden, spoelen, opbergen. Als deze zones goed zijn ingericht zal alles op de juiste plek vallen en zult u zich binnen de kortste keren helemaal thuis voelen in uw nieuwe keuken. Onze adviseurs nemen met de hoofdgebruiker van de keuken alle details door. Zo zal er worden gekeken naar de lengte, leeftijd en naar links of rechtshandigheid. De adviseur zal u daarna een voorstel doen welke u in alle rust thuis door kunt nemen. Bij Misura adviseren wij u zelfs om een beslissing over de aankoop van uw keuken weloverwogen, en zonder enige druk of verplichting te maken.

Misura keukens worden gemaakt in eigen fabriek in Goirle. Indien gewenst kunt u samen met een van onze adviseurs een kijkje nemen als uw keuken wordt geproduceerd.

Binnen een maand een nieuwe maatwerkkeuken hebben, geheel volgens uw wensen en volledig aangepast aan de beschikbare ruimte, compleet gemonteerd en afgewerkt, hoeft u dus niet meer tijd te kosten als het ene bezoek aan één van de dealers.

Daarom Misura

Misura keukens kennen geen standaard maten. De door u gewenste maat is onze standaard. Geen ruimte innemende passtukken maar kasten van muur tot muur, zonder concessies te doen in uw symetrisch ontworpen opstelling.
De korpus- en frontkleuren zijn perfect op elkaar afgestemd. Zo kunt u altijd een mooie combinatie maken die perfect passend is binnen het interieur. In frontmateriaal kunt u kiezen uit vele modellen, materialen en afwerkingen.
Met de 18 mm Misura korpus heeft u een solide kast in handen. De kast is zowel aan de binnen- als buitenzijde in kleur afgewerkt. Tevens is de korpus afgewerkt met een geschroefde achterwand van 10mm.
Wij zijn overtuigd van de kwaliteit. Daarom geven wij 10 jaar volledige garantie op de Misura keukenkasten.
Google+